Työpöytää etsimässä


Picture source: Case Furniture, UK  

Lapsi kasvaa ja ahkerassa käytössä ollut Ikean soma, valkea pöytä pikkuruisine tuoleineen on jäämässä pieneksi ja saanee pian uuden kodin pikkuserkun kotoa. Pöydän kohdalle on jäämässä tyhjä kolo, ja olen suunnitellut siihen työpöytää. Pöydän pitäisi olla ennen kaikkea kaunis, pieneen tilaan mahtuva ja siinä pitäisi olla pieni vetolaatikko johdoille ja tietokoneelle. Olen etsinyt pöytää kauan niin Suomesta kuin erilaisilta kansainvälisiltä verkkosivuilta ja nyt luulen löytäneeni sen täydellisen pöydän.

Celine-työpöydässä on mielestäni veikeää 50-luvun henkeä ja selkeää linjakkuutta. Pöydän on suunnitellut Nazanin Kamali ja sitä myydään muutamissa verkkokaupoissa, esim. Case Furniturella ja Domestico Shopissa. Kyseiset verkkokaupat eivät ole minulle tuttuja, joten hieman arvelluttaa tehdä tilausta. 

Ehkä pöytä olisi kuitenkin hyvä kohde käyttää veronpalautuksesta tulevat eurot...vai mitä mieltä olette?

Kuvassa on Eamesin veljesten suunnittelema DSW-tuoli, joka sopii kauniisti pöydän kanssa, mutta itse ottaisin kyllä tuolin puujaloilla, tosin pähkinänvärisiä jalkoja ei taida olla olemassa. Lisäksi DSW:ssä ei ole paras vaihtoehto työtuoliksi, sillä se on hieman nykytuoleja matalampi. Asian saa kuulemma korjattua asentamalla pienen mutterin tuolin jalkojen yläosaan, joten korkeutta tulee himpun verran lisää. Näihin kuviin, näihin unelmiin.

My dream desk. Celine desk, designed by Nazanin Kamali.  

Comments

Anonymous said…
Mikä kaunotar! Sanoisin että ehdottomasti veronpalautusrahat tähän. Tuo on vielä niin klassisen kaunis että siitä on iloa vuosikymmeniksi eteenpäin muussakin tarkoituksessa kuin lapsen kirjoituspöytänä. Hyvä löytö!
-Nina P
Anonymous said…
Mahtava idea!!
- Kasper ja Liisa sw

Popular Posts