Tonnikalapihvit



Opiskelija-aikojen tiukan budjetin ruoka-aineesta, purkkitonnikalasta, voi saada maistuvaa ja terveellistäkin ruokaa kun lisää vähän mausteita ja hyvät lisukkeet.

2 luomukananmunaa
2 prk tonnikalaa öljyssä (valutettuna)
n. 0,5 dl gluteenittomia korppujauhoja tai n. 0,5 dl kikhernejauhoja
pieni kourallinen hienonnettua korianteria
(2 ruokalusikallista majoneesia tai itsetehtyä valkosipuliaiolia)
n. ruokalusikallinen sitruunamehua
suolaa ja jauhettua mustapippuria maun mukaan

2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
salsaa,  valkosipuliaiolia ja korianteria tarjoiluun

Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi kulhossa ja paista paistinpannulla molemmin puolin kullankeltaisiksi. Voit myös halutessasi kypsentää tonnikalapihvit uunissa 200 asteessa.

Tarjoile pihvit tomattisalsan ja valkosipuliaiolin kera. Lisukkeeksi sopii vaikkapa salaatti tai nuudelit.

Comments

Popular Posts