Nopeat quesadillat


Näin vuosia sitten Jamie Oliverin pyöräyttävän ohjelmassaan tämäntyyppiset quesadillat ja siitä lähtien niitä on tehty meilläkin.  Ne ovatkin helppoja ja herkullisia pikku lisukkeita vaikkapa alkupaloina tai jonkin keiton kera. Itse tehty quacamole maistuu myös näiden kanssa.

Vehnä- tai maissitortilloja

Raastettu, oikeaa cheddarjuustoa
Tuoretta punaista chiliä
Tuoretta korianteria hienonnettuna
Kevätsipulia hienonnettuna

(Paistettuja kanakuutioita tai katkarapuja)

Sekoita kaikki aineet yhteen kulhossa ja levitä tasaisesti tortillan päälle ja aseta toinen tortilla juustoraasteen päälle. Kuumenna paistipannua hetki keskilämmöllä ja laita tortillapari pannulle ilman öljyä. Kun tortilla on saanut hiukan väriä ja juusto on alkanut sulaa, käännä tortilla. Kun toinenkin puoli on saanut muutaman tumman pilkun pintaansa, nosta tortilla leikkuulaudalle ja leikkaa neljään osaan. Tarjoile lämpimänä.


Quick quesadillas

I saw these quesadillas being done on tv by Jamie Oliver years ago and they have been popular in our household ever since. In addition to tortillas, you need grated cheddar cheese, fresh chilli to taste, fresh coriander and spring onion. Chop and mix the ingredients, slap them on a tortilla with another tortilla on top and heat up on a dry frying pan on both sides until the cheese melts. Delicious as a starter, with some nice soup and perhaps some home made quacamole on the side. 

Comments

Popular Posts